Over ons

Bij Timmer- en Onderhoudsbedrijf De Krijger wordt met veel vakbekwaamheid, flexibiliteit en enthousiasme gewerkt om uw opdracht of project tot een goed einde te brengen.


Zowel particulieren, bedrijven, scholen en verenigingen maken gebruik van onze diensten. Schakelt u Timmer- en Onderhoudsbedrijf De Krijger in, wordt uw klus zonder zorgen voor u geregeld.


Als klein bedrijf kunnen wij U persoonlijk te woord staan en zo onze expertise het beste afstemmen op uw wensen. Door de vele jaren ervaring, een grote technische kennis van zaken en plezier in het werk geeft het bedrijf De Krijger een bijzondere positie in de markt.


U kunt bij ons terecht voor onderhoudswerkzaamheden en voor grote en kleine verbouwingen. Ook kunt u bij ons terecht voor spoedreparaties. Daarbij kunt u denken aan bijvoorbeeld schade die ontstaan is door storm, brand, water of inbraak.


Over klussen, projecten en werkzaamheden die niet op deze website staan, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord met informatie en advies.

Menu